BEmutatkozás

Üdvözlöm az oldalamon!

Beloberk István vagyok, közel 30 éve foglalkozom hüllőkkel valamint terráriumok, akváriumok és műszikla dekorációk építésével. Ez a szép hobbi egyre nagyobb népszerűségnek örvend és én örömmel osztom meg tapasztalataimat azokkal akik e gyönyörű és érdekes állatok tartásával akarnak foglalkozni. Az általam tervezett terráriumokat az állatok és tartó igényeit figyelembe véve készítem el és szívesen adok meg minden információt ahhoz hogy a benne élő állatok a legjobb körülményeket és gondozást kaphassák.
Munkáimat megnézheti a galériákban, az árakról is tájékozódhat, valamint nyugodtan keressen ha kérdése vagy egyedi elképzelése van. Megrendelését korrekt határidővel, remek minőségben akár teljesen felszerelve és berendezve készítem el. A legjobb technikai berendezéseket, vitaminokat és a régi tenyésztői ismeretségeim révén megbízható forrásból az állatokat is be tudom szerezni.
Kérem nézzen körül az oldalon és bátran keressen ha szép terráriumot, paludáriumot, akváriumot, élősarkot vagy bármilyen méretű műszikla dekorációt szeretne. Nyugodtan keressen ha átépítésre, felújításra váró medencéje van, ha az alkalmi vagy rendszeres gondozási és karbantartási gondjait szeretné megoldani.
Kellemes böngészést!

Köszönöm
Belo

Ajánlatok

Coffee Bean

Akciók

Coffee Bean

Egyedi terráriumok

Coffee Bean

Beragasztható hátterek

Coffee Bean

Kiegészítők

Coffee Bean

Eladó állatok

Galéria

Coffee Bean

Terráriumok

Coffee Bean

Műsziklák

Coffee Bean

Beragasztható hátterek

Coffee Bean

Különlegességek

Coffee Bean

Állatok